
- 6 kpl madefileitä
- pippuria, suolaa
- 100 g kanttarellituorejuustoa
Täyte:
- 150 g pekonia suikaleina
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 100 g lehtikaalia
Kastike:
- 1 dl kanttarellejä
- 1 salottisipuli hienonnettuna
- 2 rkl voita
- 2 dl kalalientä
- 2 dl ruokakermaa
- 2 tl maissitärkkelystä
- suolaa, pippuria
Mausta madefileet suolalla ja pippurilla
Perkaa lehtikaalista keskiruoti pois ja hienonna
Ruskista pekoni pannulla, lisää valkosipuli ja hienonnettu lehtikaali
Laita seos jäähtymään kastikkeen teon ajaksi
Kuullota kattilassa sipuli ja lisää kanttarellit
Lisää kalaliemi, ruokakerma, maissitärkkelys
Anna kiehua hetken aikaa, kunnes kastike sakenee
Mausta suolalla ja pippurilla
Täytä madefileet laittamalla kanttarellituorejuustoa jokaiselle fileelle
Laita lehtikaalitäyte
Rullaa kalat ja laita coctailtikulla kiinni
Laita rullat uunivuokaan
Kaada kastike päälle
Kypsennä uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia