Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
Etusivu / Reseptit / Lehtikaalilla täytetyt maderullat

Lehtikaalilla täytetyt maderullat

27.3.2020

  • 6 kpl madefileitä
  • pippuria, suolaa
  • 100 g kanttarellituorejuustoa

Täyte:

  • 150 g pekonia suikaleina
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 100 g lehtikaalia

Kastike:

  • 1 dl kanttarellejä
  • 1 salottisipuli hienonnettuna
  • 2 rkl voita
  • 2 dl kalalientä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 2 tl maissitärkkelystä
  • suolaa, pippuria

Mausta madefileet suolalla ja pippurilla
Perkaa lehtikaalista keskiruoti pois ja hienonna
Ruskista pekoni pannulla, lisää valkosipuli ja hienonnettu lehtikaali
Laita seos jäähtymään kastikkeen teon ajaksi

Kuullota kattilassa sipuli ja lisää kanttarellit
Lisää kalaliemi, ruokakerma, maissitärkkelys
Anna kiehua hetken aikaa, kunnes kastike sakenee
Mausta suolalla ja pippurilla

Täytä madefileet laittamalla kanttarellituorejuustoa jokaiselle fileelle
Laita lehtikaalitäyte
Rullaa kalat ja laita coctailtikulla kiinni
Laita rullat uunivuokaan
Kaada kastike päälle
Kypsennä uunissa 180 asteessa n. 30 minuuttia

Uusimmat reseptit

Lahnaburgeri 4:lle

8.6.2020

Kylmäsavulohipihvi 4:lle

8.6.2020

Ajankohtaista

Kalavapriikin tuotekehitys on koko talon ponnistus

12.6.2020

KalaOnni syntyy hankinnan, myynnin ja tuotannon yhteispelistä

5.6.2020

Järvi-Suomen kulta kulkeutuu Tuoreboxissa vastuullisesti perille

7.4.2020

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. 020 7170 240

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva