Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
Etusivu / Reseptit / Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

23.8.2018

Punajuuri-yrttigraavilohipastaa ja viinisuolaheinää

Reseptit: Anssi Kantelinen / Ravintola UrbanAinekset (4 annosta)

  • 200 g yrttigraavilohta
  • 400 g (raakapaino) orzo jyväpastaa keitettynä
  • 1 ruukku viinisuolaheinää

Kastike:

  • 1,5 dl valkoviinietikka
  • 1 dl valkoviiniä
  • 0,5 l punajuurimehua
  • 250 g voita kuutioituna
  • suolaa

Keitä etikkaa ja viiniä niin, että jäljellä on n. puolet alkuperäisestä määrästä. Lisää mehu ja keitä niin, että jäljelle jää noin puolet nesteenmäärästä. Nosta liemi pois liedeltä ja vatkaa joukkoon kuutioitu voi. Mausta suolalla.

Yhdistä pannussa tai kattilassa pasta, lohet ja kastike. Lämmitä nopeasti ja tarjoile hapokkaan viinisuolaheinän kera.

Kuvat: Joonas Koponen / Spottikuva

Uusimmat reseptit

Lahnaburgeri 4:lle

8.6.2020

Kylmäsavulohipihvi 4:lle

8.6.2020

Ajankohtaista

Kalavapriikin tuotekehitys on koko talon ponnistus

12.6.2020

KalaOnni syntyy hankinnan, myynnin ja tuotannon yhteispelistä

5.6.2020

Järvi-Suomen kulta kulkeutuu Tuoreboxissa vastuullisesti perille

7.4.2020

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. 020 7170 240

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva