Kalaonni

Paikallisuus on perusarvomme

Facebook Instagram

  • Etusivu
  • Tuotteet
    • Kuluttajapakatut tuotteet
    • Palvelutiskituotteet
  • Tietoa Kalaonnesta
    • Yritystarina
    • Paikallisuus
    • Tuotetarina
    • Ympäristövastuullisuus
    • Sertifikaatit
  • Reseptit
  • Ajankohtaista
  • Yhteystiedot
Etusivu / Reseptit / Rakuuna-pinaattilettuja, savukalaa ja hollandaisekastiketta

Rakuuna-pinaattilettuja, savukalaa ja hollandaisekastiketta

27.3.2020

Rakuuna-pinaattiletut

  • 2 kananmunaa
  • 5 dl maitoa
  • 0,75 tl suolaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 2 rkl voita
  • 3 dl hienonnettua tuoretta pinaattia
  • 4 rkl hienonnettua rakuunaa

Sekoita kananmuna, maito, suola ja jauhot kulhossa. Sulata voi pannussa ja freesaa nokkoset ja rakuuna
kevyesti, ja sekoita ne lettutaikinaan. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Paista letut voiöljyseoksessa.

Hollandaise

  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 4 rkl vettä
  • 5 keltuaista
  • 200 g kirkastettua voita
  • 0,5 sitruunan mehua
  • 0,5 tl suolaa

Sekoita etikka, vesi ja keltuaiset kulhossa tai kattilassa. Kypsennä seosta vesihauteessa tai miedolla lämmöllä
kattilassa koko ajan vatkaten 82-asteiseksi.

Nosta kulho pois liedeltä ja jatka vatkaamista hetken verran, jotta massan kypsyminen pysähtyy.
Lisää kirkastettu voi ohuena nauhana koko ajan vatkaten. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja suolalla.
Tarjoile letut ja hollandaise tuoreiden yrttien ja kevyesi uunissa lämmitetyn loimulohen kanssa.

Uusimmat reseptit

Lahnaburgeri 4:lle

8.6.2020

Kylmäsavulohipihvi 4:lle

8.6.2020

Ajankohtaista

Kalavapriikin tuotekehitys on koko talon ponnistus

12.6.2020

KalaOnni syntyy hankinnan, myynnin ja tuotannon yhteispelistä

5.6.2020

Järvi-Suomen kulta kulkeutuu Tuoreboxissa vastuullisesti perille

7.4.2020

YHTEYS

Pienen Neulamäentie 5
70800 Kuopio
Puh. 020 7170 240

TUOTTEET

Kuluttajapakatut tuotteet
Palvelutiskituotteet

Tietosuoja

Tietosuojaseloste
Evästeinfo

Kalaonni oiva